Thursday, December 30, 2010

Jamming.....oohh la la~~~~~



haaaaaa......kali ni aku mau menempek gamba gamba aku bersama kawan kawan jamming.....tapi xde lah best sangat pon...kah kah kah...guitar????hebat kew aku maen guitar???...erm aku bukan nya terer maen guitar pon.....kalo takat nak suka suka tu ok lah kot.....hanya tuk menghiburkan hati sahaja.....kalo betul betul nak hebat tu mesti dah ade lagu sendiri,pandai wat lagu sendiri....ni aku petik pon sambil tengok chord(maen lagu orang) jerk....ok lah tu kan kan kan..cukop sekadar tahu chord chord basic sahaja.......tapi skang aku dah lama x maen guitar,kalo maen pon kadang kadang jerk.....jamming pon maen hantam jerk lagu(ntah ape ape ntah)..ehehe,itu x penting kan,sbb untuk kepuasan diri sahaja.......aku belajar maen guitar pon dah lewat usia...masa tu aku di politeknik...aaaa bayangkan lah dah tua nak mampos baru aku nak blajar maen.....sungguh sadisss!!

ok ok...meh kite layankan gamba gamba aku jamming bersama rakan rakan...yang terlibat adalah rakan rakan aku seperti MAWI,DENDANG,KOJOK dan seorang gadis(tukang amik gamba)a.k.a EMMETnadzirahISHAK..........kali ni nak aku nak up gamba besaq skit dari biasa.....


aaaaa....yang in aku tengah pulun sorang sorang maen......
sapatutnya di sebelah kiri tu emmet nak duduk,tapi x sempat





aku lagi....nampak macam feel jerk kan...
sebenarnya aku x suka maen bass ni....tapi dah xde sape nak maen,aku lah mangsanya...
kalo xde bass xbest lah plak nnt








ACIT+KOJOK............aku sekadar maen bass jerk tym ni.....kojok maen lead...kami x cukop ahli ahli....tengok kojok bermaen sambil menyanyi(hebat kan kan kan)







taraaaaaa!!!!!!...ini DENDANG sebagai drummer....ehehe....budak gemok dia ni...







yang ni plak MAWI...beliau datang untuk memberi moral support kepada kami...kah kah kah










nampak x kasut merah tu???? itu lah jurufoto band kami....boooooo booooo booooo.....
terima kaseh kepada beliau kerana sudi snap snap ketika kami sedang pulun jamming......
gamba pon beliau yg edit......

aaaa...amacam???best kan kan kan kalo dapat p jamming isi masa lapang.......yang x best nya bila nak setting masa ngan kawan kawan nak jamming,pnya lah susah(sbb masing masing busy)......tapi xpe,ok lah tu....



p/s:: pasni dah susah nak jamming dah sbb x cukop ahli...... ;(











Wednesday, December 29, 2010

Payung oh Payung......



houyeh houyeh......dah dapat payung pelangi...chantek kan kan kan....nak di jadikan cite payung ni aku dapat free jerk ni..kalo nak beli pon murah jgk,lebih kurang rm10 katanya....ape?????kelebihan payung ni???aaaa......payung ni xde lah istimewa sangat pon...ehhee,tapi kalo nak bergambar tu kire ok lah kalo nak dijadikan sebagai prop....baru meriah sit nampak gamba tu kan kan kan....aaaa,meh tgk gambo payung ni jeng jeng jeng jeng........(maaf lah ek kualiti gamba mcm x best jerk sbb gune kamera lappy aku jerk)..kah kah kah

aaaa...warnya memang best...


ini bahagian hadapan payung itu....kaler nya sangat merecik habaq hang!!!!!

ni bahagian dalam plak...dia punya batang kaler krom....(agak lembut jgk lah sbb murah kan)..so kene pandai jage lah eh....nak yg kuat beli yg mahal punya lah brader....kah kah kah


aaa...yg ni saje aku gedik nak masuk skali.....sangat pulun kan kan kan


kah kah kah.....kemas x rambut...sbb aku pakai cekak,ofkoslah kemas kan kan kan...booooooooo!!!!boooooo!!!!!


aaaa.....begitu lah cite pasal payung aku tuuuu....ehehe...eh lupe plak nak tunjuk gamba satu ag......tapi pic ni emmet yg edit....tapi payung pelangi tu dia yg pnye..skroll ke bawah.......yeahhh!!!

.
.
.
.
.
.
.
.
..
..
.
.


ni lah pic nya.....pic ni emmet yg edit(booooo booooo boooo)...kah kah kah
pic ni dkt s2 City Park,Seremban 2,Negeri Sembilan.......tempat tu best jgk....

aaaaa......begitu lah kisah pasal Payung oh Payung tuk entry kali ini......


p/s:: cuti dah nak abis dah..nak kne study ag....xbest xbest......


Friday, December 17, 2010

Arini Aku Lepak Umah jerk,......

aaaaa...aaaaa.....aaaaaa........best x tajuk entri aku ni.ari ni tugas aku dari pagi sampai la ke saat ni duk teperap lam umah jerk.nak kua pon malas sebab hujan turun dari pagi,pastu bila ujan dah benti malas plak nak kua.duk lam bilik macam anak dara(teruna ag ni)...jadi bila dah duk kat umah ni aktiviti yang x henti henti aku wat adalah makan makan makan dan makan ag.rasanya dah banyak kali aku makan arini.makan punya lah banyak,yang aku hairan badan ni maseh di tahap kekurusan.nak wat macam mana kan kan kan mungkin aku ni dari spesis yg kuwus kuwus kot(x tawu lah plak kalo dah kawin nanti gemuk lah kot) kah kah kah.

aaaaaa masuk arini dah dua hari mandi wap.yelakan tengah bosan bosan duk kat umah,mula lah aku godek godek sekitar umah.maka terperasan lah sebuah saunabox kepunyaan bondaku.haaaa dah tu,apa ag aku pon terus bersemangat nak mandi wap..segala ramuan ramuan tuk mandi wap ni disediakan oleh bonda aku(rajin x mak aku).aaaa dah siap ramuan tu apa ag aku tewus la duk lam almari sauna tu,memang terbaek dari ladang lah sebab dekat sejam jugak aku duk dalam benda alah tu.abis basah lencun aku.segala peluh peluh semua kua..kah kah kah.lepas tu memang segar bugar lah rasanya+keletihan.

aaaa.....berkenaan ngan perasaan aku plak...erm...erm....erm....erm....mestilah perasaan skang ni tengah rindu(sangat membuak buak)...kah kah kah...sebab apa eh????mungkin sebab teringatkan kekaseh kot(macam ngada ngada aku ni kan kan kan)....ek eleh poyo giler mamat ni!!!!!(aku kutuk diri sendiri)......biasalah lah kan,lumrah kehidupan..adakala gembira dan adakala nya bersedih.....adakalanya jatuh adakalanya naek.....adakala terang adakala malap.....macam tu lah lebih kurang.jadi apa apa pun yang lepas tu lepas lah...kita belajar dari pengalaman...kan kan kan...

ok lah ek...jadilah sikit sikit(dah xda idea mau tulis ni)....aaaaa berjumpa kembali di entri yang setewusnya.....harap harap pasni bertambah tambah lah idea tuk aku menulis nanti.....

p/s:: siLurus maseh x sehat....semoga beliau cepat sembuh...dah byk beliau telan dadah(ubat batuk)...selalu naek sheikh katanya....

Ho Ho Ho Ho HOKI



sila tgk pic kat atas......ini lah nama pasukan hoki aku.....ehehe...kali ni aku mau cite pasal hoki plak.nak di jadikan cite aku ni bukan lah hebat maen hoki...hoki pnya peraturan pon aku tatau sangat....kah kah kah..aritu tym bulan bpe ntah aku pon x ingat ade la budak budak U mengajurkan sukan...salah satunya hoki lah...budak budak kolej aku ajak lah aku maen skali(walaupon aku tatau maen).....so aku pon join lah,sbb bila ag nak cuba kan kan kan.....ni pon 1st tym aku maen ni......maen blasah jerk.....tapi malang nya team aku kalah......tapi xpe,walaupon kalah pengalaman yg kami kumpul mmg best......macam macam lah aku dapat tengok gelagat+aksi aksi menarik rakan rakan aku......pecah pewut di buatnya..wakakakka.....apa apa pon,meh layan aksi aku yg baru 1st tym mencuba........

aaa....yg ni jersey aku..aku pakai no.11


tengok tu....gaya jerk yang lebih......saket pinggang oom maen hoki ni


perghh!!!!! ni x gol ni......kah kah kah

tym ni aku ngah tnya org.......ni lebey kurang mcm strategi jgk lah..kah kah kah


erm.....best jugak dapat maen hoki ni...lagi satu masa ni lah waktu yang sesuai tu kami berkumpul beramai ramai+begurau gurau.....ni kan kenangan namanya....kan kan kan kan....


p/s:: aku teringin nak maen hoki ag ni.....ehehe







Tanjung Piai.....ooppss..!!!


hai hai hai.......abaikan pic kat atas tu ok(saje nak tunjuk peace)......aaaa,entri kali ni mau cite sket pasal Tanjung Piai.....agak agak korang dah penah p ke x???aaaa..bagi yang penah p tu bagus lah....yang belum p tu jgn tuggu ag,sbb rugi oooo kalo x p....tempat tu best+relaks+tenang+damai........aaaa kalo nak tahu di mana kah Tanjung Piai tu,dah tentulah berada di negeri Johor.....tempat tu terletak di penghujung selatan tanah besar asia...kalo x pecaya meh tgk pic kat bawah ni...meh tengok(ingat wa tipu ke haaa)...kah kah kah


houyeh!! houyeh !!houyeh!!!
kami dah sampai sini


aaa....singgah sebentar snap snap.....

erm.....kalo nak tawu lebih lanjut pasal aktiviti aku ke Tanjung Piai ni,sila lawat ke blog ini-->> si LuRus ...ehehe(padahal malas nak tulis panjang panjang).....rasanya beliau ade tulis pasal lawatan kami ni.........ok lah(mata dah rabak)....mau tdoq dulu....


p/s:: lawatan kami ke Tanjung Piai ni menggunakan peta....biasalah kan,nak beli GPS x mampu...kah kah kah





Thursday, December 16, 2010

~K E M B A L I~

salam semua yang berani nak baca entri patik ni...kah kah kah.........aku rasa mahu beraktif semula berblog ni....sebab musababnya adalah kerana aku dah lama x ber blog.....tambahan pulak cemburu ngan org yang dah mula berblog semula(aku pon x paham ngan ayat aku ni).......tapi bukan malam ni sebab jap ag aku nak p maen futsal..yeahhh!!!!! ni saje jerk nak bagi org laen perasan yg aku ni kembali ber blog...agak agak berapa org yg akan perasan haaaa...ehehe....

semoga rakan rakan yang singgah kat blog aku ni akan terasa terhibur....yang agak x suka ngan blog aku ni,terima kaseh lah kerana sudi jugak melawat.....kah kah kah.........ok aku nak blah dah.......wekkkk!!!!!!!!!!!!


p/s:: aku nak cite pasal ape haaaa nanti...aku pon tatau.....ape ape pon keep in touch ok.......koqqqqq


Friday, November 12, 2010

k e i k h l a s a n

~~lirik lagu kita~~

lirik lagu kita (1st RAW material)


semalam...
aku bukan denganmu, bukan bersamamu
tapi diaaa...
dia yang tidak mengerti..
erti dunia kita...

hari ini..
aku denganmu, bersamamu
kita bertemu, owh tidak diduga
kau dan aku, tiada persamaan
tapi aku...
selesa bersamamu, ceria bersamamu
kita...
gembira bersama...

esok...
harapan tiada lainnya...
ingin terus selesa bersama, ceria bersama...
ke akhirnya...
jalan ke akhirnya....

********************************************

based on panahDANbusar LOVE experiences
by emmetnadzirahishak
a story about us
nadzirahISHAK
abdulRASHIDzulkaply

p/s :: di petik dari panahtajamKU si lurus bendul......bagiku ni bkn lirik lagu semata mata,akan tetapi luahan dari sudut hatinyanya mungkin.....aku sangat berterima kasih kepadanya.....she make me hepi.......

Tuesday, October 5, 2010

ehem ehem

waaaaa......rasanya dah lama x menulis di entry ni....
rasa macam malas menguasai diri.....
yelah...aku kan jenis yg pemalas nak mam***.........ehhee
ni pon saje saje nak menulis(gatai tangan kot)...
last aku menulis tym raya aritu...tu pun maen tepek pic sahaja......

herm...skang ni aku tatau apa yang telah terjadi kepada diri aku ini.......
sejak dari MHS aritu....kawan kawan bertambah ramai......byk kejadian yg best best yg telah aku lalui.....tapi seronok jgk...kah kah kah......
nak cerita rasa mcm panjang lah plak........malas.......yeah!!!!!
tapi yg penting skang aku seronok dgn keadaan skang......

pasal study plak........herm....agak agak tertekan jgk....sbb subjek semua bg aku mcm susah jerk...
test pon macam aku xdpt buat jerk........rasa amat kecewa jgk.....
aaaa..mungkin aku ni malas kot(malas lagi).....
orang ckap kalo malas ni xda ubat...betul ke haaaaa????
rasanya mcm betu jerk.....tapi apakan daya...aku akan wat yg terbaek selagi aku mampu......
yang penting aku dah berusaha.....yeah!!!!!!

herm.....aku skang ngah seronok belajar tuk amik gambar(sbb kenal seseorg kot)......lagipon aku mmg aku teringin nak memiliki kamera yg agak mahal itu...tapi maseh belum mampu.....
so...hanya mampu tuk menumpang org pnya sahaja....sedih kan kan kan......ehehe....

ok lah.....jmp di laen entry ok.....

p/s:: sangat hepi dengan kewujudan panahdanbusar.......hope akan kekal selamanya......;)



Saturday, September 11, 2010

1 syawal......


hye hye...salam aidilfitri wat smua....
kali ni family aku beraya dgn seorang ahli baru....ehehe...
beliau adalah cucu sulung Zulkaply+Noor Azizah(my mum n dad)......
beliau merupakan anak kepada my sis.....
sgt jelas di situ aku akan di gelar Pak Ngah oleh cucu tersebut...yeah!!!!
mau lihat beliau kah???jeng jeng jeng....



haaaaa...ini beliau bersama Pak Ngah nya.....nama beliau adalah Mohd Irfan Haziq....uh uh....


harapan agar beliau dpt memeriahkan ag keluarga kami kelak.....
sgt suka melihat beliau gelak apabila di sakat oleh datuknya termasuk Pak Ngah nya........


satu ag aku ingin menepek gambar aku bersama buah hati+jantung hatiku.......aku sgt syg akan buah hati aku ni.....sampai kiamat.....yeah!!!mau lihat kah???

i love her so much.......so ada sapa sapa yg berani merampas beliau dari aku silakan....ehehe
kah kah kah....

p/s:: 1 syawal aku hanya relaks2 di rumah sahaja....huhu...kalo di Rembau pasti nya meriah sbb ramai saudara mara.....


Wednesday, September 8, 2010

waka waka eh eh.....

WorldCup(WC) dah abis.....kenapa aku tetiba dalam mood worldcup????jeng jeng jeng....
bkn apa,tym WC aritu aku x sempat mau beli jersi pasukan kesayangan aku...so skang aku dah ada....yeah!!!!!ehehe...mau tgk????


ini dia...tadaaaa.........

jersi ARGENTINA.......kah kah kah


chantek kan kan kan.......

jersi murah jerk ni....tp xmengapa...asal sedap pkai udah lew...aritu xbeli sebab dah abis...so aku kena tuggu dulu bru dpt....ahaha......

p/s::tatau mau tulis apa daa.....jmp next entry ok.....ehehe


Tuesday, September 7, 2010

aktiviti gila.......K.A.M.I

ehehe...kali ni aku mau cerita+masukkan sedikit video atau aktiviti gila gila(gila kah???)yg telah kami jalankan semasa di kolej....aktiviti ini dilakukan di kala masing masing xada kerja+borink semasa di kolej(padahal keje betimbun timbun saja mau wat relaks)kah kah kah........masing masing dlm mood semangat mau raya......tetiba plak ada idea nak wat benda benda ni...ehehe...layankan jerk.....aktiviti yg kami jalankan adalah merakamkan lagu lagu cover raya....tapi lagu nya x abis n mmg x best langsung....wakaka...hanya tuk suka suka sahaja ok......tapi kadang kadang tu tegelak aku sowang2 bila tgk balik apa yg telah kami rakamkan....kah kah kah......ni semua adalah kenangan kan kan kan.....ehehehehe
Selamat Hari Raya Aidilfitri,Maaf Zahir Batin.....trimalah lagu cover Raya dr kami...ehehe
weeeeeee ;)....khas untuk rakan2 tercinta.....

Monday, September 6, 2010

balik kampong sudaa....


ehehe....kini aku sudah berada di Bandar Perda,Bkt.Mertajam,Pulau Pinang.....iaitu di mana family ku berada.....tahun ni aku beraya di Pulau Pinang.....erm,agak sedeyh jgk sbb dah lama xdpt beraya di kampong iaitu Negeri Sembilan...aku amat merindukan kampongku disana....dah lama xdpt jmp saudara mara.....namun apakan daya aku sbb aku folow ayahandaku n bonda.....if mereka balik n9,aku pon balik lah........kalo x beraya lah kami sekeluarga di Pulau Pinang...jauh dgn sanak saudara yg average berada di kL+selangor+n9......agak kecewa di situ kerana tidak dpt meriahkan suasana raya bersama mereka.....sob sob sob.......

berbalik pada tajuk utama.....aku balik kampung tumpang membe jerk...last last minit diorg ajak memandangkan aku ni pemalas tuk carik tiket bus tuk balik umah(pemalas nak mampos aku ni)....naseb baek lah ada kawan2....kalo x mayb aku lewat sket balik umah...kah kah kah......herm....perjalanan mmg agak jauh dr Bt.Pahat ke Bkt.Mertajam.....lebey kurang dalam 9 jam lebeyh la.....termasuk benti solat+bukak posa+rehat........almaklum lah jauh kan.....huhu....tapi semangat balik kampong pnya pasal kira berbaloi lah perjalanan kami....ahaha....aku balik ngan 4 org kawan2....so kami bergilir2 lah memandu.......baru lah best kalo balik reramai....yeah!!!!! barulah lah terasa nak menyambut aidilfitri.....ehehe......
meh layan pic ni....satu jerk haaa.....

sewaktu berhenti seketika tuk tukar shift pemandu.......byk jgk tempat yg kami benti.......

p/s:: sampai umah jerk aku tawaf satu umah....hanya kucing2 aku jerk yg sambut aku pulang....ehehe.....lama jgk la aku x balek umah since MHS aritu.....anak buah aku pon dah pandai gelak2 dah.......

Saturday, August 28, 2010

aku di tag......award katanya

ahaha...lama x wat entry ni haaa......
di kesempatan ini aku mahu membuat tugasan sket...
sbb aku di tag oleh cik anis (beliau telah ajar shaye cara mau link ni)....ehehe...kredit to anis...yeah!!!! tima kacih kerana ajar ek......sebenar nya aku mau upload rakaman semasa di bulan puasa(aktiviti merapu)...ehehe...akan tetapi maseh segan untuk di pertontonkan...so nanti nanti lah ek.....weeeeee....

aaaa......meh folow benda alah ni.....kata cik anis ianya award...so aku pon x paham sgt pasal tag tag ni.....kah kah kah......aku perlu menjawab soklan kot....begitu lah gamaknya....


Soalan Pertama
Apa yang bermain difikiran korang sekarang?
aaaaa....sekarang aku ngah tuggu waktu sahur abis.....so dah tentu skang aku ngah fikir mau minum air banyak banyak.......supaya x dahaga di siang hari.....yeah!!!!

Soalan ke-2
Apakah nama samaran you all?
acit,cit,angah,picagari,abg acit

Soalan ke-3
Berikan 3 orang yang paling kamu syg?
seharusnya family aku yg berada paling atas sekali.....kemudian diri aku sendiri(orang jgk kan kan kan)........dan yg terakhir sekali mesti org yg sayang aku(maksud aku sesiapa sahaja yg syg aku)......boleh diterima kah??????

Soalan ke-4
Panggilan untuk si dia?
siapakah si dia tu?????x paham soalan...ahaha

Soalan ke-5
Hadiah yang korang impikan daripada seseorang yang istimewa?
setakat ni xda yg teristimewa kot.....semua sama jerk....jadi semuanya yg teristimewa bg aku(jadi aku nak cadbury dr korang yg baca entry ni).....
boleh x????xkan x boleh kot...ehehe
Soalan ke-6
Blog mana yang you all suka visit?
aku suka visit blog membe2 yg dlm friendlist yg bru update(aaaa...apa ag kawan2 ku...selalulah update entry bru ok)ehehe....lagi satu aku slalu lawat blog mereka yg letak diorg pnya blog link dlm fb.....

Soalan ke-7
Tag 15 blogger you all!
mak cik zyla

ahlamak...malas mau tag bebanyak lah....wek wek!!!! yang laen sesapa yg minat wat award ni silakan lah ok...ehehe

akhirnya berjaya patik wat award ni kan kan kan......berjmp ag di entry yg laen......uh uh.....

p/s:: next wik mau balik kampong dah......yeayy!!!!!! x saba mau balik Penang.....kali ni aku balik tumpang membe jerk...ehehe...x payah susah susah mau carik tiket bus....tupon naseb baek lah membe aku ada kekosongan.....kalo x mana mau carik tiket bus....kah kah kah


Monday, August 16, 2010

Wallet ku.....

hye hye......selamat bersahur semua(baru pas sahur jerk ni)...kali ni aku sahur makanan ringan jerk......biskut cream creaker+kopi hang tuah.....jadi lah kan....ehehe....leh bajet sket....yela kan bulan puasa ni x elok membazir tau(padahal aku belanja sama jerk ngan ari biasa) cis..!!!.....

ok ok...berbalik pada topik utama tadi...tentang wallet aku..ahaha....kalo korang tgk wallet aku yg lama ni mesti korang akan suruh aku tukar yg baru pnya....sbbnya wallet aku memang sgt uzur.....aa...kalo x percaya meh tengok ni.............bkn nak tipu pnya...kah kah kah......rasanya wallet ni aku dah pakai lebih kurang dalam 5 tahun mcm tu laaa..agak agak leh bayangkan x macam mana rupa wallet tu...........see.......

aaa....yg ni bahagian dalam....maseh kelihatan ok ag kan kan kan....ehehe....tapi...........

+
luaran nya.........tu diaaaaaa,dah teruk sgt dah..dah macam tu jadiknya....koyak sana sini....ohoooo 5 tahun beb...haruslah ada koyak koyak.....tu pon puas aku jaga wallet ni...akhirnya sampai ke tahap ni lah jadinya.....hehe...bukan apa,wallet ni bukan nya aku beli......aku dapat wallet ni tym aku study kat ILP dulu.....aku wat pertukaran ngan membe aku atas dasar suka sama suka tym aku dah benti ILP(nak wat kenangan lah kononnya)......hehe...sebab tu aku sayang wallet ni......dah ramai org tegur wallet aku ni termasuklah ayahanda n bonda ku.....ahaha...aku haya mampu memekakkan telinga aku jerk.....ehehe....

aaa...setelah lama aku berfikir,aku telah membuat keputusan tuk menggantikan wallet baru.......dulu ada jgk org mau belikan aku wallet..tapi mcm kena tipu jerk aku rasa(memang slalu kena tipu kot aku ni)ahaha.....aaaa agak berat la aku mau wat keputusan tuk beli wallet baru....yela kena pk harga+design ag...hehe...akhirnya dapat jgk aku wat pilihan.....mau tengok x......jom...!!!!!

yeah!!!! ini lah dia...tadaaaaaaaaaaaaaaa........
ahaha...wallet biasa jerk...ada sale....so aku rembat la wallet ni.....ni pon aku beli kat membe aku...sbb nya membe aku ni x selesa ngan wallet panjang....so aku yang suka wallet panjang ni terus menawarkan diri tuk memilikinya.....kah kah kah...xpayah lah aku nak susah susah nak survey ag n susahkan org ag.......so senang kan kan kan.......


ni pandangan dari dalam.....hehe.....
reason aku suka wallet panjang sbb leh masukkan banyak uwet(tipu jerk)...ehhee.....ok ok aku dah letih menaip ni haaa.....so aku chaaaabuutttt dulu ok.........!!!!!!!


p/s:: agak lama kan aku pakai wallet tu......uh uh.....akan aku simpan wallet itu untuk koleksi ku.....ahaha....lebey kurang barang antik lah konon nya....kah kah kah.....


Sunday, August 15, 2010

bila mau sembuh?????

hye hye.....aaaa tamau ckap banyak....sila tengok bawah ok.....uh uh!!!!
>
>
>
.
.
.
.
.

tudiaaaaaaaaaa!!!!!!!
herm....ini lah akibat maen futsal sampai x hengat(padan muka aku)...kah kah kah...kaki aku terseliuh last week...demmmmm!!!!!! tym tu dah last game tetiba plak terseliuh......nak wat mcm mn kan kan kan...so terpaksa lah menanggung azab sket.....ehehe....dah seminggu berlalu buku lali aku ni maseh ag terasa saket....sebabnya aku malas p ngurut.....slalunya kalo terseliuh aku p ngurut tp kali ni x p pon sbb malas+saket+kena bebel ngan pakcik ngurut tu nnt.........so aku biarkan jerk.....smpi masuk angin kaki aku ni....tym tu barulah aku berasa risau akan kebengkakkan kaki aku tu....bila dah bengkak tu apa ag...trus aku p carik minyak urut n bandage tuk kurangkan angin yg masuk dalam buku lali aku tu...ahaha,aku urut sendiri tau(takut takut berani jerk ala ala manja gitu)...kalo suh org urutkan dah tentu ganas pnya...sampai leh menjerit aku...membe membe aku dah nasehatkan aku suh p ngurut tp aku wat tatau jerk....memang saket sgt sbb nak jalan kena tempang sket....kah kah kah....dah mcm org cacat....skang aku xdpt nak bersukan ag....so haruslah aku tuggu kaki ku ini sembuh dulu(padahal maen jgk badminton) ehehe.....tp x mengapa aka aku ikhtiarkan mcm mn tuk sembuhkan kaki aku ni.....kalo dah xleh jgk terpaksalah aku jmp ngan pakar ngurut kat Pt.Daun tu......ahaha...takut jgk mau urut kat dia sbb aku da penah ngurut dah ngan dia.....mmg la leh sembuh tapi nak menahan saket tym dia ngurut tu yg aku xleh blah....dah mcm cacing kepanasan...wakaka...tgk lah nnt mcm mn,kalo kaki ni maseh bermasalah bru lah aku bertemu ngan pakar urut tu...yeah!!!!! harap harap kaki aku ni cepat sembuh sbb aku dah gian mau maen futsal ni......ehehe....


p/s:: team futsal aku hanya mampu ke pusigan kedua sahaja.....tapi x mengapa...semangat kami tuk mencuba di masa yg akan datang maseh membara...yeah!!!!! aaa...mungkin kalah sbb nama team yg kami gunakan badluck kot(Kelisa fc.)....kalo sebelum ni guna"picagari fc" leh jerk dpt hadiah...kui kui kui

Thursday, August 12, 2010

miss kampung..... ;(

salam Ramadhan smua......
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......................aku rasa mcm mau balik Peneng la plak.......tp mcm sebuk jerk+xda masa+memenatkan kalo duk lam bus(kah kah kah)...uh uh.....x mengapa,apa guna khidmat telepon kan kan kan......naseb baek lah td ayahanda ku telefon...lepas gak aku rindu aku kat family(ayah jerk tepon)........pastu selang 10 minit mcm tu aku plak telefon bonda ku....ahaha......sbb tym ayahanda ku tepon td x sempat mau ckap ngan bonda....aku sebenar nya mau makan masakan mak aku......rindu sgt2 sama beliau+masakan.......

apa apa pon keadaan family aku kat Penang selamat sejahtera dan sehat smuanya......satu khabar yg selalu aku titik beratkan pabila menghubungi mereka ;)..............

aaa....cerita pasal puasa plak.....1st day puasa aku berbuka di surau kolej aku(mkn free tuu)...utk pengetahuan kolej aku ni ada wat makan sepanjang bulan puasa ni.....so leh la kami di kolej ni berjimat sket....xyah membazir sgt nak beli makanan.......yeah!!! 1st day jgk kami di hidangkan dgn Nasi Ambang.....mkn dlm dulang ag tu......best best ;)........aku makan xda la byk sgt pon td,sekadar bg kenyang jerk(padahal mkn x hengat dunia smpi tegang pewut) kah kah kah......mkn free lah katakan......selesai mkn plak lepak dulu la bilik pastu ke surau plak tuk solat terawih.....Alhamdulillah....harap harap leh la aku wat full terawih tahun ni....

wahhh...!!!!! mata aku sudah mula nantok ni tapi mcm susah plak aku mau tdo....macam macam plak aku fikir tym mcm ni.......ntah la,tatau mau ckap mcm mana skang...apa perlu aku wat tuk tenang kan fikiran haaaaa....ada cadangan yg best best x?????kalo ada jgn segan segan tuk drop comment ok kawan2.......bantuan anda smua di alu alu kan ok.....ehehe......mana la tawu kan kalo ada program best best yg x perlu kua kos yg banyak ke......leh jgk aku join.....leh jgk aku hepi hepi n lupakan keserabutan kepala aku ni.........weeeeeee~

p/s:: sangat layan tym tulis entry ni sambil dgr radio XFresh FM melalui website ni http://www.muncet.net/.....ahaha......macam macam siaran ada....so aku pilih Xfresh FM jerk....sbb best ;)



Sunday, August 8, 2010

Jalan2 carik makan.....




hye hye.....udah lama aku x ngadap blog aku ni haaa(lama kah??).....rasanya xda lama sgt kan kan kan......ahaha...bukan apa,tahap kemalasan aku ni di tahap yg tertinggi.....so kena tuggu tahap kerajinan ada bru leh aku hupdate entry aku ni......kah kah kah....lagi pon xda idea mau tulis apa kat entry aku ni......bila datang idea,masa plak xda.......sibuk lah katakan(padahal byk maen aku ni)......ok ok kali ni aku mau tepek pic pic tym aku p mkn kat satu restaurant arab ni.....makanan dia memang terbaek lah......makanan banyak+nasi selambak+air botol yg xpenah aku minum n byk ag lah.....sedap sedap n sedap........sampai tegang perut aku ni haaaa.......
meh kita layan ok........zaaaasssssss!!!!!!

haaaaa...yg ni nama kedai Pak Arab tu..baca kat signboard tu ok...kedai dia kat corner lot......leh tahan la dia pnya besar.......uh uh

kedainya terletak dkt depan Lorong Damai 7 (bkn kat sini ok.....maksud aku bertentangan dgn signboard tu).........kah kah kah...kalo xsalah aku kawasan ni kat Ampang lama kot......pandai2 la korang carik sendiri ok...if korang nak makan lah....mau tgk apa yg aku makan x??sila tgk pic seterusnya ok....

pergghhh!!!! nasi beriani kambing.....bkn maen banyak ag...mmg bayk!!!!! lauk pon byk jgk.....aaa...biasalah kan org arab mmg style mkn diorg mcm ni.......aku kena abiskan makanan ni,sbb kalo x abis rugi sbb harga dia leh tahan lah jgk...tapi sgt puas hati lah........

aaaa....yg ni plak yogurt merangkap kuah.....sebabnya orang arab ni kalo wat lauk memang x berkuah,sbb tu lah yogurt ni sebagai ganti kepada kuah......ada lagi satu dia pnya sos(lebey kurang mcm sambal nasi ayam la)...iyummy....!!!!

yg ni lagi satu....nasi beriani ayam......gila besaq dia pnya ayam....terliur jgk lah aku nenguk ni haa(tym aku tgk pic ni lah)....betul aku ckap...mmg nafsu makan tym ni membuak buak...kah kah kah...

ehehe...tgk tu...aku pandang jerk dr jauh ayam tu.....walaupun itu bkn makanan aku(aku makan lauk kambing yg kat atas td tu).......

nampak x botol tu.......yg merangkap air yg kami minum.....ni nama dia air Barbican.....ada mcm2 jenis...strawberi+apple+anggur bla bla bla......leh tahan jgk lah rasa air btol ni...lebey kurang mcm sparkling la rasa dia(penah minum sparkling x kawan2????).....hehe

nahhh!!! makan jgn x makan.....nafsu tuk makan memang sgt tinggi tym ni...sbb kami hold makan tengah hari semata mata mau p makan kat restaurant ni......kah kah kah......hasil nya plak leh tgk kat pic seterusnya ok.......muahahaha

tu diaaaaaaaa!!!!! licin beb.......perut tong kah aku ni...???wakakaka....td mmg nasi penuh n melambak...skang da licin....gila lah....sampai tegang pewut aku dibuatnya........

muka letih pas makan banyak sangat.....menyandar aku kat kerusi tu.....kah kah kah....terbaek dari ladang kambing!!! weeeeeeeeeeeee... ;)


aaaaa.....apa ag....xkan tengok jerk kot.....ehehe....tapi xleh la mkn selalu kat sini...sbb harga dia seperti yg aku bagi tawu td agak mahal sket.....so x salah kalo nak cuba.....kan kan kan




p/s:: aku sebenarnya xleh mkn lauk kambing sangat....sbb bila aku makan nnt muka naek jerawat(biasa lah panaskan)....tapi apa leh buat,aku sememang nya telah terpikat dgn briani kambing...xleh watpa lah kan kan kan(favourite pnya pasal)....tapi maseh boleh di kawal ag.....herm next wik dah nak start puasa dah...ehehe(selalu jgk aku bukak puasa briani kambing)..kah kah kah...

Sunday, August 1, 2010

i-CITY....


hye hye...aaaaa
kali ni aku mau sumbat sket gambo semasa berada di i-CITY.......
x byk gambo sbb tuan pnya kamera lum bg ag.....uh uh.
ni pon amik guna nset murah shaye...kah kah kah...
p ngan membe2 jerk......
sampai 2x kami p i-CITY ni(buang tebiat pa p smpi 2x)...ehehe
bkn apa,ari 1st p ujan lebat meh....so terpaksa p di hari berikutnya.....
layan kan jerk ok........


chantek jgk lah sbb malam kan.....tym p ni org ramai.....smua ngah amik gambo.....



aaa..yg ini nama dia Umar.....dia telah menumpangkan rumahnya tuk kami(tima kacih umar)....


aaa....kami berempat sebenarnya...sowang ag tiada masa ini...hahaha...

kan aku dah cakap...berempat....ehehe

cover album pon leh jgk ni.....

sesungguhnya aku meminati hijau....haruslah!!!!!
tapi purple pon aku minat..uhuhu...

setelah pulang dr i-City kami makan plak dkt Nasi Lemak Kg.Baru.....mmg terbaek lah nasi lemak tu....lama jgk la aku xmkn kat situ.....pasni kalo trun kL ag pasti nya aku akan pekena dulu nasi lemak kat situ...yeah!!!!! ooooppss....lupa plak gambo atas ni saja aku snap sbb byk kabus tym ni....yalah tym tu dah kol 2 pagi kot......huhu

haaaa.....skali ag....tgk kabus malam....pemandangan tym ni mmg aku sgt teruja...mlm yg sunyi+kabus+sejuk......sgt menenangkan jiwa ;)

p/s::kami p i-city ni tym 1st week semester(tym ni lum sebuk ag).......amik kesempatan di asa teluang...huhu....

Thursday, July 29, 2010

aa..mcm ni la cara betul...bru la respect ckit.....

Putus hubungan cara elok........


RASA serba salah, kecewa malah takut si dia sukar mengawal perasaan, memang biasa apabila mahu memutuskan perhubungan.Mereka yang hendak memutuskan percintaan seharusnya berani berdepan dengan hakikat setiap yang bermula bakal berakhir. Segala kenangan indah yang pernah dicipta bersama mungkin bakal luput di ingatan apatah lagi perpisahan sering meninggalkan kesan mendalam di jiwa. Bagi yang ingin memutuskan, dia mempunyai 1,001 macam alasan. Mungkin dia sudah ada yang lain manakala pasangannya pula tidak menepati kriteria setelah dia menemui yang baru. Kita tidak mampu menolak takdir jika hubungan tidak mampu diselamatkan. Namun, jika benar hubungan sudah menemui jalan buntu hingga terpaksa memutuskan hubungan, petua berikut mungkin mampu memberi ilham untuk menangani keadaan dengan baik.


  • Buat janji temu. Sebelum memulakan proses memutuskan hubungan, elok membuat janji bertemu terlebih dulu sama ada melalui khidmat pesanan ringkas (SMS) atau telefon. Minta dia luangkan waktu untuk membicarakan sesuatu yang penting antara anda berdua.

  • Temui si dia. Cara terbaik menyampaikan hasrat memutuskan hubungan itu adalah bersemuka kerana ia menampakkan kedewasaan anda dan si dia. Ia juga memudahkan anda berdialog dan merungkaikan permasalahan bersama.
  • Putus kasih menerusi SMS, telefon, e-mel atau surat hanya akan membuat pasangan keliru malah menganggap anda pengecut dan tidak bertanggung jawab terhadap komitmen. Secara tidak langsung ia akan meninggalkan kesan negatif.
  • Jujur. Sampaikan secara jujur apa yang anda rasakan terhadap hubungan anda saat itu sama ada bosan atau tidak senang dengan perhubungan selama ini.Apapun, ia haruslah ditutur dengan cara berhemah.
  • Sampaikan alasan khusus.Alasan yang disampaikan harus mengkhusus dan sangat kuat untuk menyokong keputusan anda.
  • Kalau perasaan sudah jitu untuk memutuskan perhubungan, jangan goyah atau membuka peluang semula. Sampaikan alasan kuat tanpa pengaruh mana-mana pihak.

  • Jangan ungkapkan kata yang mengecewakan perasaannya atau berunsur sindiran.

    Meskipun anda memiliki orang ketiga, jangan nyatakan ia sebagai alasan sebenar kerana ia memang sangat menyakitkan hatinya.

  • Kendalikan emosi.

    Emosi harus dikawal pada pertemuan terakhir itu kerana menjerit atau berlawan kata-kata dengan keras tidak akan menyelesaikan keputusan yang bakal diambil itu. Sebaiknya hiburkan hatinya kerana dia mungkin akan menangis ketika mendengar kata-kata anda. Sekiranya berbicara dengan lembut dari hati ke hati, tanpa emosi membuak-buak, lambat-laun dia akan memahami. Berbicara pada alasan yang logik dan gunakan bahasa yang menenangkan seperti, "Saya harap awak mengerti keadaan diri saya saat ini. Saya yakin awak akan bertemu seseorang yang lebih baik daripada saya."

  • Ucapkan rasa terima kasih. Sebaiknya, sampaikan penghargaan dengan ungkapan terima kasih untuk hubungan yang sudah anda jalin bersamanya.

    Misalnya, "Terima kasih kerana sepanjang dua tahun kita bersama. Saya minta maaf kalau ada kekurangan diri yang tidak menyenangkan awak" atau "Saya sudah menganggap awak seperti adik sendiri, jadi kalau ada masalah, jangan segan hubungi saya."
  • sumber ni aku dapat dari paper metro...aaa ni link dia http://www.hmetro.com.my/myMetro/articles/Putushubungancaraelok/Article


  • p/s:: tetiba plak aku jumpa artikel ni kt paper........so kawan kawan,jadikan sebagai panduan ok ;) setel cara ni baru betol kot......
  • Wednesday, July 28, 2010

    Baru PSM 1 jerk.....

    aaa.....baru PSM 1 jerk kan.....tp dia pnya effcect mmg serabutkan aku(padahal aku relaks jerk lebey ni)...kah kah kah....sapa yg dah amik PSM 1 tu taniah lah ek...ehehe..harap harap berjaya tuk PSM 2 plak ok.......aminnnnn ;)
    ok ok...herm(aku mengeluh ni)...da la knowledge aku ni x byk pasal nak wat PSM....tp sv aku tu yg mcm nak pojek yg gempak gempak ja...setakat skang dah 2 tajuk aku dia reject......nak ikut kan ari jumaat last week aku da kena submit tajuk PSM+abstract kat penyelaras....tp sv aku x lepaskan tajuk aku ag....so macam mano tu????sapo nak tolong aku jawab ni haaaa.......ahaha.....
    skang ni aku ngah pk mcm mn mau lepaskan tajuk aku yg ke-3 ni.......kalo xlepas jgk tatau la aku mau wat mcm mn.....tp apa apa pon mau x mau aku terpaksa la layankan jgk benda alah ni kan kan kan.....nak wat mcm mn ag kan......kadang kadang tu smpi aku nek segan mau jmp sv aku tu,tp haruslah kena jmp dia jgk...ehehe mesti kena rapat meh(padahal mau bodek sket)....yalah peratus markah tu byk pd sv tu...rugilah kalo x pandai amik hati beliau kan kan kan.......

    ahlamak......!! sebenar nya byk benda yg bermaen di fikiran aku ni........nnt la aku merapu kat entry yg laen ok.......if ada kelapangan lah kan... ;)

    p/s:: tolong la sv lepaskan tajuk PSM shaye ini.........byk perkara yg harus shaye setelkan....sob sob(betuah la kalo dia dpt dengaq aku pnya luahan ni).....kah kah kah

    Wednesday, July 21, 2010

    kemalasan....wek wek!!!!

    uh uh....
    shaye tengah malas mau update entry shaye ni........ehehe...
    kah kah kah...pemalas betui anak Zulkaply ini......tapi x mengapa laen hari aku rajin ok....
    lagipon aku ngah sebuk sket(wat terokk leh..padahal byk buang masa).....ehehe

    ahaaa.....weekend nnt dtg lah support team futsal aku ok.....di gelanggang futsal UTHM....kalo x dtg pon xpa,sbb team kami bkn kuat pon...kah kah kah....saja suka suka nk masuk tournament....
    nk kasi meriah sket.....yeah!!!!
    nama team aku yg bagi sbb x sempat mau tnya rakan sepasukan yg laen(padahal leh jerk aku tnya)...hehehe......nak tawu x nama team kami apa?????aaaaa......nama team futsal aku tarok "picagari fc"....kikikiki.......amacam????best x nama team kami????bru lah style kan kan kan.......
    tapi xpa xkesah la nama apa pun,janji dapat maen futsal...yeah lagi!!!!!
    ok laa...mata da nantok...tym mcm ni bru aku dpt on9 dgn lajunya.....kalo siang tenet mcm kura kura....tekemut kemut......sangat menguji temperature aku...wahhh!!!!!


    p/s:: xda apa mau ckap...just nk say gudnite(byk benda tengiang ngiang di kepala aku ni).....ehehe....daaaa


    Wednesday, July 14, 2010

    semester baru+bdk baru..???

    hye hye....
    aaa,kali ni aku mau story moli sket pasal beberapa hari awal aku memulakan semester baru ni.....sapa nak dgr baca smpi abis ok...kalo xnk smpi sini jerk..full stop!!!!!

    oopps!!! aku gurau jerk...kah kah kah....baca lah smpi abis entry aku ni ok..penat aku wat...kikiki....sekadar tuk berkongsi cerita sahaja ok ..weeeeee ;p

    biasa lah...1st week ni mmg sebuk bg student yg bermasalah seperti aku ni...sbb mau susun jadual n setting masa yg sesuai tuk aku sumbat subjek yg aku kna amik......ahaha...bg yg xda masalah tu korang leh la follow jadual yg sedia ada.....senang kan kan kan....

    haha...starting hari 1st ni aku dah mula serabut sampai tatau nk pikir mcm mn mau setting...nk kena carik PA ag mau t/tangan(duk maen nyorok nyorok jerk ngan PA aku ni).....mmg sgt letih lah kan....tp xpa,pelan pelan cek setelkan ok....huhu...banyak banyak bersabar acit..yeah!!!!! apa apa pon benda ni aku mst setelkan secepat mungkin sbb nnt susah plak.....mungkin subjek semester ni agak agak taf jgk lah bg aku
    (taf ke??ke aku yg teruk sgt kot)..ehehe....mau x mau aku kena layan jgk lah kan kan kan.....doakan aku berjaya ok kawan kawan....yeah!!!

    aaaa.....dalam kesebukan aku tuk pendaftaran subjek tu,ada la sikit cita yg agak agak lucu jgk lah bagi aku....biasa la kadang kadang tu ada lah bdk baru yg kenal aku yg menegur aku(sbb aku kan salah sorang Pembatu MHS)..mst la kenal kan......kebanyakannya student dari Kolej Tun Fatimah........yg lucu nya ada di antara mereka tu ingat aku ni bkn student(padahal aku ni senior diorg)...kah kah kah...diorg ingat aku ni org luar yg menyediakan makanan tuk diorg masa MHS aritu....x ke pelik bunyi nya.....wawawawa....yg tawu tu ok lah kan...ada jgk diorg tegur aku...x pon aku yg tegur diorg....ahaha...apa apa pon aku ok jerk,sekurang kurang nya ada jgk org yg ingat kat aku ni....

    herm....pasni aku tatau plak mcm mn naseb aku...harap harap smua nya bejalan lancar lah hendakNya....walaupon byk cabaran jgk aku lalui sebelum sebelum ni kan...aku kena kuat walaupon di uji ngan macam macam...apa apa pon aku tetap bersyukur kerana di beri peluang tuk aku perbaiki diri aku sendiri......ahaha(nmpk mcm ayat tacing la plak kan kan kan)..

    ok lah,bahu aku pon dah lenguh ni(apa kena mengena ngan bahu plak ni)...kah kah kah...ok la aku da nantok dah...mau tito....kepada kawan kawan,terima kaseh kerana maseh bersama ngan aku lagi......dan kepada yg mengenali aku n yg xkenal aku pon kalo teserempak ngan aku tu tegur lah ek...ehehe...aku ni bkn sumbunk org nya...cuma pemalu sikit jerk...kah kah kah
    bye bye.......

    p/s:: semalam kaki aku terseliuh semasa bermaen futsal(naseb baek x cacat tau)...kikiki...so kena rehat lah dr bermaen futsal...tuggu sembuh dulu baru maen balik...yeah!!!! lagi satu...aku rindukan masakan mak aku......herm...ada sapa sapa yg pandai masak leh masak kan tuk aku x?????ehehe.....


    Sunday, July 11, 2010

    MHS tamat.......

    hye hye....
    aaa..ari Jumaat aritu tamat sudah MHS bg sesi 2010/2011...jadi tamat jugak lah tugasan aku sebagai pembantu MHS....yeah!!!

    byk jgk pengalaman menarik aku dapat....yg paling best mesti lah dapat kenal ngan kawan2 baru..
    yalah..lagi ramai kawan kan lagi bagus ;)
    apa apa pun terima kasih aku ucapkan kepada pembantu MHS terutama geng geng dari unit teknikal....smua nya best best belaka...kah kah kah...dan yg byk tolong aku(sempoi habaq hang).
    dan x lupa jgk kepada student2 baru(adik adik dari kolej Tun Fatimah) yg sporting sporting belaka....kah kah kah.....
    walaupon MHS da abis korang maseh ingat ag kat abg acit ni(abg makanan kot).......harap2 adk2 x bosan ngan muka abg acit ni haaa(sehari 4x jmp meh).....kikiki
    sampai aku p BpMall pon diorg still mintak kupon makanan kat aku ag....ahaha...
    semoga bejumpa di laen hari ok adk2.....

    aaa....MHS pon dah abis,so tumpuan aku seterusnya pastinya pada semester baru yg lagi beberapa jam ag hendak aku tempuhi.....harapan aku mst lah semester baru ni bejalan lancar hendaknya.....houyeh houyeh.....!!!!!(bkn maen suka ag aku)

    apa apa pon kawan kawan doakan kejayaan bersama ok....sama sama kita berjuang sampai ke hari tua nnt....kah kah kah....(tetacing plak aku tetiba)....


    p/s:: maseh tengiang ngiang MHS ag ni.....kah kah kah....sbb hari hari dapat makan free(siap bawak balik tuk membe membe ag tu)...saving bajet ckit.....now makan kena tanggung sndr plak...ahaha.......ada sape sape mau lanje Acit makan selepas ini?????? ehehe..silakan....Acit sentiasa mengalu alu kan....kah kah kah...ooppss!!! telebey sudaaaa.....



    Monday, July 5, 2010

    memory Celcom...


    hye hye...seperti sedia maklum cuti semester aku hampir menemui penghujungnya....
    aku skang dah berada di Kolej aku dah,sbb aku terlibat ngan program Minggu Haluan Siswa.......
    aa...sepanjang cuti aritu mmg aku ada aktiviti,tp xda lah rancak sgt aktiviti aku tu(biasa la cuti panjang sgt pai tatau nk watpa dah)..nk bukak buku mcm rajin sgt plak aku ni..kah kah kah...
    salah satu nya aku sempat lagi bekerja walaupun keja x smpi sebulan pong.....haha
    x mengapa,asalkan dapat uwet sket jadilah kan kan kan(padahal target sebenar aku keja tuk beli kasut futsal)......kikiki
    apapun,dpt jgk pengalaman aku keja kat Celcom tu.....leh jgk belajar selok belok tuk wat sale...

    ahahaha.....meh aku tunjuk sket gambo gambo tym aku wat sale...byk mengulau dari wat keja.....kah kah kah....

    aaaa....yg ni tym aku ngah menuggu membe aku dtg jemput...haha....kadang2 aku jemput membe aku.....kira mcm tu lah aku deal ngan membe aku......


    aaaa...yg ni tgh bosan.....asyik ulang benda yg sama tym wat sale....kah kah kah.....
    ari ari kena promte benda alah yg kat sebelah tu....

    aaaa...tgh sebuk sebuk wat sale sempat ag begamba tu....ahaha...
    yg sebelah tu Faez(Faezah)...dia byk tolong ajar aku n membe aku...sbb kami masuk pon xda training apa langsung....so dia lah yg bantu kami...tima kacih ek Faez.......

    wahhhh!!! sempat jgk aku amik gamba sebelah maskot ni haa.....susah jgk la mau begamba ngan dia ni......ni pon aku tarik dia naek atas stage....wakaka....aku paksa dia begamba ngan aku.....


    p/s:: aaaa....tym aku keja ni,leh dikatakan hari hari mak aku tapau makanan tuk aku....almaklum lah,xda uwet belanja la katakan....kah kah kah.....harus lah pandai membajet sket......
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...