Friday, April 30, 2010

packing barang...aaa


oi oi...(memanggil seperti ala ala gaya bdk2 punk bila bejumpa kawan nya)...
pic ni dah lama dah...tym aku sem 1 kat itto kot...
saja mau wat lampiran jerk....haha..
tejumpa plak gamba ni lam pc aku ni...pa ag upload je la....

ok ok...bebalik pada tajuk utama yang tertulis di atas td....
bebudak umah aku dah start packing barang masing2 dah...dan ada yg dah smpi kat umah masing2 dah pon(spt kojok,prof,fit n aban)...
dan jiran umah aku(amir si buncit n soli) pon dah balik jgk......
yg aku ni jerk lum wat apa2 ag(padahal hati dah kat kampong dah ni)....
xpa xpa...bg membe enjoy dlu la kan...
harap2 tym aku smpi Pneng nnt leh la aku jmp si Soli n Fit...sbb diorg stay kat umah kojok...
aku dah telepas program diorg ni...
sbb tu aku panas hati..kui kui kui...tp xpa,ada rezki nnt jmp lah aku ngan bdk2 tu....

oops..!!aku rasa mau tdo la...sok kna bgn awal sbb ada satu perjumpaan(penting kah????)....
nnt kalo xbgn xjmp la aku...leh plak mcm tu kan kan kan..
.saja jerk nk wat perjumpaan,mn lah tawu pasni wat jual mahal xnk jmp plak kan or aku dah xda kat sini ag dah kan(ayat xleh blah)......

see yaaa...daaaa..berjumpa di episod yg laen k...

::picagari::





Thursday, April 29, 2010

Wah...aku jeles...

aaaa...perasaan cemburu aku membuak2...nk tawu napa???
sbb nya membe2 aku ada yg dah pulang ke kampong.....
siap ada akitiviti ag tu...wekk!!
bikin aku panas jerk...haha
nk wat mcmm mn kan,aku kalo leh nk join bdk2 ni naek ketapi...
tp aku maseh ada final yg lum disetelkan ag......next wik plak......
aku pon lum study ag tuk last paper aku ni haaa...biasa lah mood tuk study lum sampi ag(padahal malas nk mampos)layan jerk......
k lah...aku xda idea mau post apa ni...
nak letak gamba pon xleh sbb USB port aku problem plak...
jmp laen kali k....hehe

::picagari::

Wednesday, April 28, 2010

so tired....

yup yup...arini aku sgt letih...tp best..haha
bgn pg td trus study Power E(mandi x pon..ish)...study la sgt kan,kehulur kehilir g bilik org...haha...sudah2 tym jwb final td blur....tup tup masa dah tamat...mampos aku...comfirm result sem ni teruk....tp aku dah usahakan..haha....


bis jerk jwb td aku g mkn...bayangkan study smpi x ingat nk mkn pon..chait....aku skang dah jarang mkn tgh ari...rasa mcm mlas jerk nk mkn...mkn pon x abis watpe kan kan kan....
berbalik pd cite td,pas mkn jerk aku trus balik...pastu duk sat kat umah tetiba aku ter ajak mawi g maen snooker plak(gian maa)...haha
dah tu pa ag pas solat jerk trus gerak....mawi pon ngah sangap nk maen snooker jgk...kah kah
puas jgk la dpt maen snooker 2 3 frame....
pastu balik plak lepak2 jap kat umah ngah tgk budak2 tgh botak kan kepala seramai 3 org(dah mcm toyol plak aku tgk bdk2 tu..wakaka....

abis plak lpak2 g maen futsal la plak(smpi naek krem la kaki aku ni td maen)...perghh!! bkn maen saket ag...tp xpa,aktiviti kuarkan peluh ni bgus tuk kesehatan kan kan kan...best best...

aku da letih meh..mau tito dah... sbelum tu aku mau kasi tgk pic kasut adidas...
almaklum lah kan aku ni mmg minat brg adidas...hehe...k see u...

hitam biru....merecik!!!

sempoi abis...hehe

simple...hijau meh!!!


classic gila lah ni...







Monday, April 26, 2010

Pieces by Sum41

Ehee...dlm sebuk2 aku ngah study leh plak aku upload benda alah ni haaa.....sekadar hiburan jerk kwn2....dr aku pk benda laen baek aku merancakkan ag blog aku ni haa....kan kan kan

video
allow2...lgu ni best :P

ni lyric dia k.....

Pieces
by Sum 41

I tried to be perfect
But nothing was worth it
I don?t believe it makes me real
I?d thought it?d be easy
But no one believes me
I left all the things that I said

If you believe it?s in my soul
I?d say all the words that I know
Just to see if it would show
That I'm trying to let you know
That I?m better off on my own

This place is so empty
My thoughts are so tempting
I don?t know how it got so bad
Sometimes it?s so crazy that nothing could save me
But it?s the only thing that I have

If you believe it?s in my soul
I?d say all the words that I know
Just to see if it would show
That I'm trying to let you know
That I?m better off on my own


(On my own!)
I tried to be perfect
It just wasn?t worth it
Nothing could ever be so wrong
It?s hard to believe me
It never gets easy
I guess I knew that all along

If you believe it?s in my soul
I?d say all the words that I know
Just to see if it would show
That I'm trying to let you know
That I?m better off on my own

::picagari::

Sunday, April 25, 2010

Secepat mungkin...

ai...aku pon xtawu apa nk bgtawu ni haaa...yg pasti aku nk beterus terang kalau aku berjumpa....dah cukup terseksa aku tanggung saket kat jantung aku ni haa...dah dkt sebulan jgk lah kan....setiap org ada kesabaran masing2 kan...so aku pon ada jgk tahap kesabaran nya jgk...kalo di kumpul2 lama2 meletop jgk kan(ckup seksa)...aku harap aku dpt handle smua ni..aku dah berusaha(tu pon kna bahan jgk)maseh leh ag menahan sabar......kena plak tym final mcm ni kan...mmg hancur lah jawab nya...nk suh kita wat relaks ja sudah(mmg la,benda ni aku yg kena...sapa yg tawu...kalo kena kat diri sndr bru tawu mcm mn kan)...owh..tetiba aku emo semacam ni haaa....

selagi x setel masalah,selagi tu lah ber maen2 di fikiran....so kena la setel cpt2...aku takut bila aku dah hilang sabar jerk(sabar acit,ko mst leh pnya)...

::picagari::

Saturday, April 24, 2010

Tips...

Cara Untuk Mengetahui Kamu Mencintai Seseorang...

12:
Kamu bercakap dengan dia hingga lewat malam dan bila kamu tidur, kamu masih teringat padanya.


11:
Kamu berjalan dengan perlahan sekali bila bersama dengannya.

10:
Kamu rasa serba tak kena bila berjauhan dengannya.

9:
Kamu akan tersenyum bila kamu mendengar suaranya.

8:
Bila kamu memandangnya, kamu tidak nampak orang lain di sekeliling. Kamu hanya nampak dia...

6:
Dia adalah segalanya yang kamu ingin fikirkan.

5:
Kamu perasan kamu sentisa senyum apabila kamu memandangnya.

4:
Kamu akan melakukan apa sahaja untuk membolehkan kamu berjumpa dengannya.

3:
Semasa kamu sedang membaca ini, dalam fikiran kamu terbayang wajah dia sahaja.

2:
Kamu begitu asyik memikirkan tentang dirinya sehingga kamu tidak perasan bahawa nombor tujuh hilang/tiada.

1:
Kamu akan balik ke atas untuk memastikan adalah betul tiada no 7 dan kamu akan tergelak sendiri.

BUATLAH HAJAT KAMU SEKARANG. KAMU TAU APA YANG KAMU PALING INGINKAN.....

::picagari::

Friday, April 23, 2010

Pasukan kegemaran...tetap di hati


aaa.....yg ini pasukan aku tuk world cup nnt...iaitu Argentina...mari ramai2 kita support Argentina...yeah!!!
World Cup da dkt dah....mmg terasa bahangnya....mari kita memeriahkan ag suasana nya....




dan yg ini pasukan club yg aku support...Manchester United Fc......
aku support team ni since aku kecik2 ag...huhu
Manchester United forever.....
kalah menang aku xkesah,janji aku sayang team ni..aiseyh.!!

::picagari::

Kerisauan.....

herm...aku tgh risau yg teramat sgt ni...ntah la....sama ada aku akan brada d uthm ag atau x semester yg akan dtg.....final kali ni mmg sgt meguji ketabahan aku.....mcm2 berlaku...mmg serabut sgt2....minta maaf ayahanda n bonda,angah dah wat yg terbaek....

herm...aku ada lg 2 paper final...sampai 3 April ni.....aku dah xsabar dah nk balik Pneng ni..terasa rindu yg teramat sgt dkt kampung...aku skang tgh ngidamkan masakan mak aku...agak lama jgk lah aku ngidam ni haaa...

owh yaa....arini besday aku iaitu tanggal 23 April.....tp aku xrasa apa2 yg special pun...biasa jerk...mayb sbb hati&jiwa aku ni maseh lg terasa seperti di cucuk cucuk...sape lah yg wat ni kan kan kan...xpe,semoga aku diberikan petunjuk dr yg Maha Esa....satu hari nnt mungkin akan terbukti kot...yg penting keikhlasan dan kejujuran...~~~~ ::picagari::

Tuesday, April 20, 2010

Eng management.....

yaaa...sudah lpas satu paper final aku....aku dah wat yg terbaek...walapon ada yg aku xleh wat dan ada yg leh wat....yg laen aku maen petik jerk.....keputusan nya kita tgk next season plak ek.....hehe...

aku tgh pening kepala ni....byk benda yg aku pikir..sehinggakan mkn aku pon x selera.......mcm mn aku nk besarkan badan aku kalo mcm ni...herm...tp xpe,akan aku usaha kan yg terbaek tuk diri aku sendiri......

owh yaa...smlm aku hampir menitiskan air mata sewaktu aku membuat panggilan telefon kpd bonda ku...tujuan aku call mst lah aku nk dptkan restu bonda aku tuk jwb final exam......mmg amat sebak skali....aku hampir sukar tuk berkata kata.....herm...aku pon dah lama xjmp ngan bonda aku...sbb sem ni aku xbalik umah...last pon tym raya cina aritu....sbb tu lah aku terlalu sayu sbb aku dah lama xjmp ngan family aku...just ckp lam telepon jerk......

aku dah xsabar nk balik Pneng dah ni....tp aku perlu lalui lg 4 paper final....harap2 aku dpt tempuhinya dgn tenang......yeah!!!!

k lah...bye bye ::picagari::

Sunday, April 18, 2010

Debaran yg berdegup degup....


pergh...final exam aku hampir hampir dah nk start ni....semakin dkt semakin berdegup degup aku rasa....rasa nk muntah pun ada neyh(padahal dah muntah da pun).....di kala aku berdebar2 ni,hati aku maseh ag memikirkan sesuatu walaupun...herm...harap2 aku diberi petunjuk tuk tabah dan bersabar....aminnnn...

aa....gamba kat atas tu tym aku ngah study(ngada lebih tu)...yg tu dlu2 pnya...haha....::picagari::

Saturday, April 17, 2010

semangat ku...

Ya Allah...berikan lah aku kekuatan tuk menghadapi segala dugaan dan cabaran.....Aminnnn

::picagari::

Thursday, April 15, 2010

ahlamak!!! mata aku...

salam kwn2....herm..arini aku xda byk yg nk cite...oho..td aku g BP ngan membe2 aku...yelah,skali skala nk kua ngan kwn2,lpak2......best jgk lah...dah boring tatau nk watpe.....tetiba membe ajak kan...follow je lah...xda watpe pon,g mkn angin sket jerk..haha(padahal misi utama g tgk wayang)...best jgk la td konvoi 4 bijik mto...pa ag,da naek mto tu paham2 jelah....tambah plak aku naek sowang2....haha...starting dr lpas mkn kat cendol madu tu,dgn kelajuan yg agak merbahaya...kami memecut tanpa segan silu...haha...ntah apa yg nk dikejar xtawu lah....just nk suka2....lagipon da lama aku x lenjan mto merah kesayangan aku tu....

bis jerk tgk wayang tetiba plak aku tringin nk cek kepoweran mata aku neyh...rasanya mcm dah bermasalah...so aku pon ajak la mawi singgah jap kat kdai spek...dah tu alang2 dah smpi cek jelah mata aku ni...upa2 nya mata aku ni dah semakin rabun.....herm....aku dah lupa dah tahap karabunan mata aku ni bpe...yg aku ingat kesilauan mata aku ni je lah iaitu 100....patut la aku terasa mata aku ni mcm x selesa jerk...so perancangan aku nk wat spek ni tergendala sbb system kewangan yg x mengizinkan...nnt2 lah aku wat ek...t cuti kot aku wat...hehe...(celah mn nk korek uwet ntah la)...

pas g kdai spec,kami plan nk lpak minum2 jap....so tercetus lah idea nk g lpak kdai minum kat BP walk tu...hoho...agak sebuk jgk lah kat situ...nseb baek g naek mto...leh nyelit2 jerk....tym tu dah kol 6 lbih dah....sempat ag pekena roti canai...haha...kami duk kat situ xla lama sgt sbb tgk cuaca mcm nk ujan jerk.....pa ag...pas mkn jerk trus balik...tym balik pon kami memecut dgn kelajuan yg membahayakan jgk lah(bkn apa ari dah nk ujan dah...ngah kejar masa takut bsh lencun plak)...tp nseb x menyebelahi kami...akhirnya ujan di tgh jalan...terpaksa la adjust sket cara pemanduan kami(maklum la ujan meh..jalan dah la licin..skema lah..)...ahaa...sampai jerk kelisa dah basah kuyup...cheh!!! padan muka kami..kui kui kui.....

k lah...sbnr nya aku bru jerk balik dr snooker ni ngan mawi...bosan la katakan...just nk hilang kan tekanan perasaan sejak bebrapa miggu ni....serabut aku asyik pk benda tu jerk....herm...
skang dah mula sedar sket dah....yeah!!!

wah...aku mau tdo...dah nantok...so jgn lah segan silu masuk blog aku ni....aku nk upload gambo pon maleh...tenet slow sgt lah...haha...see u next tym.....daaa....::picagari::

Wednesday, April 14, 2010

ruang dan petunjuk

herm...syukur aku maseh lg ada di sini dan di dunia yg penuh dgn cabaran dan dugaan....
yup..semester dah nk abis dah...tinggal ag bebrapa miggu ag nk abis...sedar x sedar dah nk final dah pun...rasanya ilmu yg aku tuntut dlm bidang engineering ni lum kukuh lg...haha(byk maen kot)

byk jgk dugaan yg aku lalui pd semester ni...yg paling meruncing skali masalah aku dgn seseorang....mmg byk dugaan nya..tp xpe...akan ku atasi nya dgn penuh kesabaran walaupun mungkin mengambil masa yg agak lama(ish...jgn la lama sgt).....hati ni mmg tgh serabut kalo memikirkan benda ni..so berilah aku sedikit ruang tuk setelkan segala nya..yg penting komitment..yeah!!)so aku memohon pd yg Maha Berkuasa utk memberikan aku petunjukMU...moga2 berakhir la episod yg agak2 ngeri bg aku(erm ngeri jgk kot)....

aa...seterusnya dgn masalah "kewangan" yg agak terbatas jgk lah utk aku nk membajet perbelanjaan aku...agak terbatas jgk lah pergerakan aku pd sem ni...ke mn pon xlepas...nk balik Pneng pun kna pikiaq byk kali jgk...yuran tuk sem ni pon xdpt nk setel ag...aku amat risau(bedegup2)....tp semua ni mengajar aku erti kesabaran dah ketabahan....rasa mcm nk benti pun ada jgk sbb aku dah byk nyusahkan ayah aku yg byk berjasa pd aku...herm..akan ku balas jasa ayah ku itu nnt... aku xtawu dah bpe byk aku telah nyusahkan ayah aku tu(sedih aku)...."minta maaf ayah,angah da byk susahkan ayah"

hampir terlupa aku...aritu aku ada cite pasal pojek MikroP aku kan kan kan...nk tawu keputusan nya x???haha...kami tersingkir di pusingan awal :( amat sedih skali...tp xpe,kepuasan tu tetap ada sbb kami bertungkus lumus tuk pojek ni....sepatut nya,kami layak ke pusingan berikutnya...tp disebabkn pihak musuh telah membuat protes yg hampir2 menimbulkan pergaduhan.....agak tegang la jgk tym tu...aku rasa mcm nk lempang pun ada bdk tu(tp maseh leh dikawal ag sbb nk tunjuk imej baek dpn lecturer)haha...apa pun,kredit to Saif yg byk membantu dlm pojek kami ni...nnt aku upload lah gambar robot lin follower kami ek(tu pon kalo aku ingat lah kan)kikiki...

aaa...lupa plak aku..pg td pas bgn tdo aku terus jerk teringat mto aku(alaaa...Honda Wave 125 kaler merah yg aku citer aritu la).....padahl sebelum tu aku teringat seseorang dlu...hehe..nk dijadikan cite,moto aku ni dah lama aku x servis...smpi seat dia pon dah bocor...dah byk kali la kalo aku g klas mst ada tompok basah seketui kat blkg bontot aku disebabkan seat basah(kesian mto aku tu)...so aku dah tukar dah pg td...skang kalo kne ujan pon dah xbocor ag dah....

ahlamak...!!aku dah letih la nk type ni haa..k la,semoga bejumpa kembali di laen hari...gdnite....::picagari::

Monday, April 12, 2010

Letih dan Kepuasan

aaa...td merupakan ari yg meletihkan bg aku...dr tgh ari smpi ke mlm group mikroP kami betungkus lumus utk siapkan pojek tuk pertandingan esok(line follower).....start dr tgh ari td kami bertapak di anjung F.K.E.E......mmg meletihkn tp puas hati dgn komitment sitiap individu...dgn bantuan Saif yg mmg terserlah power dlm bidang programing ni.....walaopon aku ngan si Dendang berulang alik ke kelisa tuk amik barang2 yg tertinggal(haha pak guard pon naek heran jgk asyik kua masuk kua masuk jerk)....dgn bermodalkan Honda Wave 125 kesayangan aku tu yg mampu menampung berat Dendang(kah kah kah) kami seperti "runner" yg bergegas ke sani sini......nnt aku upload lah gamba2 k.....skang ni tenet sgt slow....

erm...td aku mmg bgn awal pon(awl x awl sgt lah)...sbb ingin berjmp ngan seseorang...tatapi hajatku x kesampaian krn sbb2 tertentu.....amat mendukacita kan bg diriku ini....tp xpe,aku cuba tabahkan diri ini utk meneruskan aktiviti aku(setelkan pojek mikroP)....walaupun hati ni sering kali teringatkn si dia...ahaaa...acap kali jgk lah aku di uji dgn kesabaran yg sebegini rupa....semoga Allah memberi kan kepada aku petunjuk..aminnnn.....

uh...mmg penat sungguh arini...aku dah xlarat nk type dah ni(smbl layan lgu dr The Times)....
sok pg kne bgn awal plak sbb ada pertadingan....harap2 sok ok lapojek kami ni...leh la membantu carry mark tuk subjek BEE 3233 ni...so kwn2 doakan k(padahal xde kwn ag dlm blog aku tym ni
)kih kih kih...ok lah....

satu lg sblm aku terlupa....thanks to pejal(rocky) a.k.a roomate aku yg sudi membawak makanan masakan ibu nya itu...dpt jgk aku isi pewut aku yg lapar ni....hehe...k lah...cow~~~::picagari::

Sunday, April 11, 2010

Best

Yup...lgu ni best





We drive tonight......
and you are by my side.....
We're talking about our lives......
like we've known each other forever.

The time files by.....
with the sound of your voice....
its close to paradise.....
with the end surely near..
and if i could only stop the car and hold onto you
and never let go.....
I'll never let go....

As we round the corner to your house
you turned to me and said...
"I'll be going through withrawl of you for this one night we have spend"......
and I want to speak these words but I guess I'll just bite my tongue...
and except someday,somehow......as the words that we'll hang from.....



And I....I don't want to speak these words......
Cause I......I don't want to make things any words........


Why does tonight....have to end
Why don't we hit restart..and pause it at our favourite parts..
We'll skip the goodbyes......

If I had it my way I'll turn the car around..
And run away just you and I....

Saturday, April 10, 2010

survive...

Yup...tym ni dak2 laen dah tdo.aku jerk yg lum tdo...bru pas berkejasama ngan group mikroP aku tuk pertandingan hari isnin ni....niat hati mmg nk tdo trus tp takut telajak plak subuh aku nnt....
aaa..td aku telah mengharungi test yg terakhir bg semester ni..erm mmg dah dijangka seperti biasa ada yg leh jwb dan ada yg xleh jwb....aku jwb yg aku leh jwb jerk,yg laen aku belasah jerk dgn sedikit bantuan toyol yg aku sediakn..hehe...

Semalam niat di hati mmg nk kuar ngedate lepas test...tp xkesampaian...xpe la,xtawu aku nk describe mcm mn...aku hanya mampu bersabar dgn karenah beliau...

skang ni aku tgh memikirkn tentang diri aku yg sedang mencari ke mn hala tuju aku pd hari2 yg mendatang ni...kadang2 tu aku takut jgk...sbb kita xtawu kan nasib kita pd hari2 mendatang nnt(harap2 bgus lah kan).....herm..tentang jodoh plak aku xtawu..aku tgh berusaha ke arah itu...cuba tuk memahami erti cinta yg sebenar benar nya....gembira,sedih,ketawa riang bersama,suka duka tu mmg lah adat semasa bercinta(achewahh)....soal jodoh aku xdpt nk ckap la..sbb bg aku selagi leh pertahankan,kita perlu berusaha ke arah itu...mmg lah benda ni telah di tentu kan...apa pon kita hanya mampu merancang.....so kena lah bersungguh2 kan kan kan....

td jgk aku dpt berita yg agak sedih jgk lah...kakak aku ada bg tawu td yg mak aku x bpe sehat...herm..risau jgk aku di buat nya...pas aku dpt tawu aku trus jerk call kakak aku(nk call mak aku dah lewat,dah tdo) so aku call kakak aku....herm...nseb baek lah xda apa yg serius...tp aku tetap risau kan mak aku skang ni....herm...

aku rasa smpi sni jerk kot(mata dah xleh blah )...dah subuh dah pun....aku dah nantok sgt ni..daaaaa ::picagari::

Thursday, April 8, 2010

malam Jumaat

oho...jgn salah sangka...aku cuma nk kongsi sket jerk...hehe....tym ni aku tgh rest kejap..haha...sok ada test..aku tgh bosan ni sbb xda org nk melayan aku... aaa,sblm tu aku nk bg tawu aku dah menjemput si atir tuk mengomen ttg page aku ni....dia bg kritikan yg membina..wakaka...sok ada test,aku xtawu nk jwb mcm mn...tp yg penting aku tgh berusaha....tym aku tgh tulis ni,ada sorang bdk tgh gtalk....nama dia si buncit..dia duk kat sblah aku bersama laptop Compaq Presario CQ40 nya itu.......haha....skang ni bdk2 tgh sebuk stadi..aku jerk x sbb aku ngah berehat(dah study sket td)...

tgh aku berehat ni mula lah aku teringat mcm mcm......mak aku....ayah aku...adk n kakak aku...kucing aku..termasuk lah si dia yg slalu bermaen di fikiran aku.....hanya Yang Maha Kuasa saja yg tawu mcm mn perasaan aku skang ni.... :)

aaa....sblm tu special thanks to my sis...sbb telah meminjam kat sedikit wang saku tuk perbelanjaan aku...hehe..(ckit jerk x byk)...biasa lah student la katakan...tp xpe nnt kalo aku dah berkejaya leh la aku membalas jasa beliau.....rasanya sampai cni je kot,jadi lah cket2 kan....smpi bdk sblah aku td ni dah tetdo dah pon.......(padahal aku xda idea nk tulis pe ni...)

k lah....somoga hepi2 slalu...nnt bejumpa kembali....ma kacih krn sudi membaca....uhuuuuuu..nite.. ::picagari::

Baru..

Assalamualaikum...aku masih baru di sini...so tujuan aku wat blog ni tuk aku hilangkan rasa boring aku...sambil2 tu dpt jgk membe2 baru kot..so kalo free aku ingat nk ngadap ni jerk..leh jgk aku share ngan membe aku(padahal xde membe ag)..haha...lg pon tgk membe2 dah ada blog sndr,tringin jgk aku nk wat...ape pon aku masih bru nk explore lg benda ni...almaklum lah bdk bru la katakan...mayb kalo nk wat luahan hati kat page ni leh jgk kot...so sama2 la kita bantu menbantu ye...mayb segala aktiviti2 aku leh la aku simpan kat sini jgk...ada jgk benda aku nk wat...

Sebelum tu leh la aku perkenalkan diri aku dlu ek.....Nama aku sebenar nya Abdul Rashid Zulkaply....aku dilahirkn di Hospital Besar Seremban...aku ni di besarkan di blah utara...sbb tu pertuturan aku lebih kpd blah utara(habaq hang)....haha...aku ni hidup merantau...biasa la student la katakan...mmg slalu jauh ngan family...kalo jmp family aku pon bila cuti(yg berada di Pulau Pinang skang)...herm...aa..aku ni ank ke 2 drpd 4 org..aaaa,nama panggilan aku...uish!! ada byk....acit,angah,rashid,shed,pneng...huhu...aku xkesah bdk2 panggil aku apa...yg penting diorang knal aku...ahlamak!!!aku dah ketandysan idea dah ni nk tulis pe....aaa,xpe la....bila2 masa ag bejmp k...harap2 dpt lah aku mengupdate blog aku ni....sekian lah introduction bg page aku ni...;P bertemu di laen hari k.....yeah!!! ::picagari::
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...