Saturday, September 11, 2010

1 syawal......


hye hye...salam aidilfitri wat smua....
kali ni family aku beraya dgn seorang ahli baru....ehehe...
beliau adalah cucu sulung Zulkaply+Noor Azizah(my mum n dad)......
beliau merupakan anak kepada my sis.....
sgt jelas di situ aku akan di gelar Pak Ngah oleh cucu tersebut...yeah!!!!
mau lihat beliau kah???jeng jeng jeng....



haaaaa...ini beliau bersama Pak Ngah nya.....nama beliau adalah Mohd Irfan Haziq....uh uh....


harapan agar beliau dpt memeriahkan ag keluarga kami kelak.....
sgt suka melihat beliau gelak apabila di sakat oleh datuknya termasuk Pak Ngah nya........


satu ag aku ingin menepek gambar aku bersama buah hati+jantung hatiku.......aku sgt syg akan buah hati aku ni.....sampai kiamat.....yeah!!!mau lihat kah???

i love her so much.......so ada sapa sapa yg berani merampas beliau dari aku silakan....ehehe
kah kah kah....

p/s:: 1 syawal aku hanya relaks2 di rumah sahaja....huhu...kalo di Rembau pasti nya meriah sbb ramai saudara mara.....


Wednesday, September 8, 2010

waka waka eh eh.....

WorldCup(WC) dah abis.....kenapa aku tetiba dalam mood worldcup????jeng jeng jeng....
bkn apa,tym WC aritu aku x sempat mau beli jersi pasukan kesayangan aku...so skang aku dah ada....yeah!!!!!ehehe...mau tgk????


ini dia...tadaaaa.........

jersi ARGENTINA.......kah kah kah


chantek kan kan kan.......

jersi murah jerk ni....tp xmengapa...asal sedap pkai udah lew...aritu xbeli sebab dah abis...so aku kena tuggu dulu bru dpt....ahaha......

p/s::tatau mau tulis apa daa.....jmp next entry ok.....ehehe


Tuesday, September 7, 2010

aktiviti gila.......K.A.M.I

ehehe...kali ni aku mau cerita+masukkan sedikit video atau aktiviti gila gila(gila kah???)yg telah kami jalankan semasa di kolej....aktiviti ini dilakukan di kala masing masing xada kerja+borink semasa di kolej(padahal keje betimbun timbun saja mau wat relaks)kah kah kah........masing masing dlm mood semangat mau raya......tetiba plak ada idea nak wat benda benda ni...ehehe...layankan jerk.....aktiviti yg kami jalankan adalah merakamkan lagu lagu cover raya....tapi lagu nya x abis n mmg x best langsung....wakaka...hanya tuk suka suka sahaja ok......tapi kadang kadang tu tegelak aku sowang2 bila tgk balik apa yg telah kami rakamkan....kah kah kah......ni semua adalah kenangan kan kan kan.....ehehehehe
Selamat Hari Raya Aidilfitri,Maaf Zahir Batin.....trimalah lagu cover Raya dr kami...ehehe
video
weeeeeee ;)....khas untuk rakan2 tercinta.....

Monday, September 6, 2010

balik kampong sudaa....


ehehe....kini aku sudah berada di Bandar Perda,Bkt.Mertajam,Pulau Pinang.....iaitu di mana family ku berada.....tahun ni aku beraya di Pulau Pinang.....erm,agak sedeyh jgk sbb dah lama xdpt beraya di kampong iaitu Negeri Sembilan...aku amat merindukan kampongku disana....dah lama xdpt jmp saudara mara.....namun apakan daya aku sbb aku folow ayahandaku n bonda.....if mereka balik n9,aku pon balik lah........kalo x beraya lah kami sekeluarga di Pulau Pinang...jauh dgn sanak saudara yg average berada di kL+selangor+n9......agak kecewa di situ kerana tidak dpt meriahkan suasana raya bersama mereka.....sob sob sob.......

berbalik pada tajuk utama.....aku balik kampung tumpang membe jerk...last last minit diorg ajak memandangkan aku ni pemalas tuk carik tiket bus tuk balik umah(pemalas nak mampos aku ni)....naseb baek lah ada kawan2....kalo x mayb aku lewat sket balik umah...kah kah kah......herm....perjalanan mmg agak jauh dr Bt.Pahat ke Bkt.Mertajam.....lebey kurang dalam 9 jam lebeyh la.....termasuk benti solat+bukak posa+rehat........almaklum lah jauh kan.....huhu....tapi semangat balik kampong pnya pasal kira berbaloi lah perjalanan kami....ahaha....aku balik ngan 4 org kawan2....so kami bergilir2 lah memandu.......baru lah best kalo balik reramai....yeah!!!!! barulah lah terasa nak menyambut aidilfitri.....ehehe......
meh layan pic ni....satu jerk haaa.....

sewaktu berhenti seketika tuk tukar shift pemandu.......byk jgk tempat yg kami benti.......

p/s:: sampai umah jerk aku tawaf satu umah....hanya kucing2 aku jerk yg sambut aku pulang....ehehe.....lama jgk la aku x balek umah since MHS aritu.....anak buah aku pon dah pandai gelak2 dah.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...